torstai 14. toukokuuta 2009

Club Anya - club couture


I found the Club Anya - club couture about a week ago, then of course totally forgot it and during the last hour made this quick card.



Stamp is The Greeting Farm's Geisha Anya which I got just yesterday also as my Guttlebug and those Nestabilities dies from Spellbinders. Love them all!








maanantai 11. toukokuuta 2009

Uusia kortteja myyntiin


Tässä pientä esimakua myynnissä olevista korteistani. Löydät nämä huuto.netistä omalta sivultani, eli täältä. Tunnukseni on serafiia. Jos kortteja ei kyseisellä hetkellä huuto.netissä ole voit tiedustella mieleistäsi korttia suoraan minulta sähköpostitse.

Teen myös tilaustöitä mahdollisuukiseni mukaan!



MYYTY







lauantai 2. toukokuuta 2009

Leimasimet - Whiff of Joy





Charlie 007



Armchair




Kortteja ylioppilaille



Myyn kortteja ylioppilaille sekä valmistuneille (jälkimmäisistä ei kuitenkaan vielä kuvaa). Jos kiinnostuit ostamaan laita kommenttia tai ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen: maireyt(at)gmail.com








Kortit ovat myös myynnissä huuto.netissä, joten jos kyseinen kortti on sitä kautta jo myyty voin tehdä uuden samantyylisen. Huomaathan että kortit ovat käsityötä joten jokainen on yksilöllinen, vaikka kaava olisi samanlainen. Teen myös tilauksesta mieleisiä väriyhdistelmiä, voit laittaa tiedustelua sähköpostitse.




Kaksipuoleisen kortin hinta on 4,50€/kpl. Kortilla on kokoa noin A6 ja mukana tulee C6 kokoinen kirjekuori. Postikulut 1,00 lisätään hintaan. Useamman kortin ostossa käytän helpostikuoria, eli hintaa kertyy tuolloin joko 1,10 tai 2,05 riippuen tilauksen ja kuoren koosta.













MYYTY